Zes verdachten aangehouden in bedrijfsloods

woensdag 21 januari 2015

Loosdrecht - Dinsdagavond 20 januari rond 19.30 uur ontving de politie de melding over een auto met daarin vier personen die bivakmutsen droegen. De auto reed, samen met een bestelbus, het bedrijventerrein aan de Rading op en de personen verschaften zich toegang tot een bedrijfsloods.

Met meerdere eenheden is de politie ter plaatse gegaan. Deomgeving werd hierbij afgegrendeld. In het pand was een hoop kabaal en gestommelte horen. Ondanks dat agenten verschillende meerdere keren hebben aangeroepen,werd er niet gereageerd. Voor het pand stonden voertuigen waarvan de kentekensvoorkwamen in de systemen voor verschillende delicten.

Aanhoudingen

Een aanhoudingseenheid heeft het pand betreden, direct hierophebben de zes personen die zich in het pand bevonden, zich overgegeven. In hetpand werden zakken met hennep aangetroffen. Er zijn zes voertuigen in beslaggenomen. De aangehouden verdachten zijn respectievelijk 27, 30, 31, 33, 34en 39jaar. De districtsrecherche heeft deze zaak in onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot