Aanhoudingen na poging autodiefstal en mishandeling

zaterdag 1 augustus 2015

Mijdrecht - In de nacht van vrijdag 31 juli op zaterdag 1 augustus heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van autoinbraak en mishandeling. Een vierde man ligt in het ziekenhuis.

Een getuige zag rond 00.10 uur dat twee mannen probeerden in te breken in eenauto aan de Markestraat. De getuige belde direct de politie en de verdachtengingen er lopend vandoor in de richting van de Heemraadsingel.

Op het moment dat de politie ter plaatse komt aan de Markestraat, zien zijtwee Mijdrechtenaren in een auto stappen dieop hooge snelheid achterdeautokrakers aangaan.Agenten zetten ook de achtervolging in,maar de mannenin de auto zijn eerder bij de verdachten, die op dat moment over deHoofdwegrennen.Een van de mannen uitMijdrechtslaat een van de verdachten met eenvoorwerp. De twee Mijdrechtenaren worden direct aangehouden.Ook een vandeverdachten van de autoinbraak (19 jaar uit Woerden) wordtaangehouden. Hetslachtoffer van de klap (een 22-jarige man uit Utrecht) is voor behandelingovergebracht naar het ziekenhuis. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot