Conducteur mishandeld in trein, politie zoekt vier jongens

zaterdag 4 april 2015

Abcoude - Zaterdagochtend rond 05.45 uur kreeg de politie de melding dat een conducteur werd belaagd in de trein van Utrecht naar Amsterdam ter hoogte van station Abcoude.

Vier, nog onbekende, jongens zouden klappen hebben uitgedeeldaan de NS-medewerker.

Buiten de trein, op het perron, ontstond een worsteling en werdconducteur tegen de grond gewerkt en kreeg meerdere malen klappen en schoppen.Een passagier sprong tussenbeide om de conducteur te ontzetten, ook hij kreegklappen.

Vervolgens hebben de jongens de trein verlaten en zijn via hetspoor in de richting van Amsterdam weggerend. De politie heeft hierop tientalleneenheden ingezet om de jongens op te sporen en aan te houden. Vanuit Amsterdamen de Landelijke Eenheid is ondersteuning verleend. De politiehelikopter isingezet en met een politiehond is zowel langs het spoor als in het groengebieduitgebreid gezocht. Het natuurgebied tussen Abcoude en Amsterdam Zuidoost ishierbij uitgekamd.

De vier verdachten zijn nog niet aangetroffen. De politiebekijkt op dit moment of er camerabeelden zijn waarop het viertal te zien is.Daarnaast is er gesproken met getuigen. De politie vraagt getuigen die demishandeling of de wegvluchtende jongens hebben gezien zich te melden. Dat kanvia 0900-8844, recherche Abcoude/Maarssen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot