Jongen geslagen bij poging diefstal telefoon

maandag 23 maart 2015

Weesp - Donderdagmiddag 19 maart probeerden twee onbekende mannen de telefoon van een 15-jarige Weesper te stelen. Hij werd hierbij geslagen.

Rond 14.30 uur liep een 15-jarige jongen met vrienden over deCasparuslaan toen hij, ter hoogte van een bushalte, werd aangesproken door eenman. De onbekende man wilde de telefoon van de Weesper hebben. De jongen gafdeze niet, waarna hij geslagen en geschopt werd. Doordat hij begon teschreeuwen, stopte een aantal automobilisten. Hierop ging de verdachte, met nogeen andere man, ervandoor over de Meidoornlaan in de richting van hetwinkelcentrum Hogewey.

De man die het slachtoffer sloeg, heeft een getinte huidskleur, is tussen de17 en 20 jaar oud met zwart haar. Hij droeg een blauwe broek, een donker vestmet capuchon en hij had een zonnebril op. De man met wie hij wegliep, heeft eenlichtgetint uiterlijk, is ongeveer 20 jaar oud en droeg een spijkerbroek, eenlicht grijs vest en witte schoenen.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact opte nemen met de recherche via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld MisdaadAnoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot