Camerabeelden overval Deen Weesp in Opsporing Verzocht

maandag 21 februari 2011

Opsporing Verzocht besteedt aanstaande dinsdag 22 februari 2011 aandacht aan een gewapende overval op supermarkt Deen in Weesp. Deze overval vond plaats op vrijdag 24 december 2010.

De bewuste vrijdag kwamen even na 17.30 uur twee overvallers de supermarkt binnen. E n van hen bedreigde een medewerkster achter de kassa met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. De andere overvaller dreigde ook met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en beval de aanwezige klanten en medewerkers op de grond te gaan liggen. De medewerkster gaf de overvaller een onbekend geldbedrag uit de kassa. Ook bedreigde de overvaller een klant die vlakbij de kassa stond. De vrouw moest onder bedreiging van het op een vuurwapen gelijkende voorwerp haar portemonnee afgeven. Hierna vluchtten de twee overvallers te voet in onbekende richting. Tijdens de overval werd een 34-jarige medewerker ernstig mishandeld door de overvallers. Hij werd overgebracht naar Tergooiziekenhuizen Blaricum. Signalementen De overvallers waren tussen de 18 en 25 jaar oud en ongeveer 1.75-1.85 meter lang. E n van de overvallers was lichtgetint. E n overvaller droeg een zwarte glanzende jas tot op de heup, een donkere spijkerbroek en donkere schoenen. Hij droeg een zogenaamde Peruaanse muts (met oorflappen en koortjes met kwastjes) en had een zwarte sjaal voor zijn gezicht. De andere overvaller droeg ook een zwarte jas. Een driekwart jas met glimmende knopen voorzien van een capuchon met bont. Ook hij droeg een donkere sjaal voor zijn gezicht. Camerabeelden In de uitzending worden camerabeelden getoond van de overvallers. Mogelijk dat mensen de mannen herkennen. Getuigen of personen die meer weten, kunnen contact opnemen via het nummer 0900 88 44. Wie liever anoniem reageert, kan dit doen via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. De beelden staan na de uitzending van Opsporing Verzocht ook op de opsporingssite www.depolitiezoekt.nl. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdagavond om 21.50 uur op Nederland 1. De herhaling is woensdagochtend om 11.15 uur op Nederland 2.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot