Overval Loenen aan de Vecht in Opsporing Verzocht

maandag 6 maart 2017

Loenen aan de Vecht - Op dinsdag 7 maart besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan een woningoverval in Loenen aan de Vecht. Hierbij zullen ook beelden getoond worden van de vermoedelijke dader. De politie hoopt hiermee dat getuigen, die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak, zich melden.

In de nacht van zondag 20 op maandag 21 november 2016 kreeg de politie een melding van een hoogbejaarde vrouw die was overvallen in haar woning aan de Vreelandseweg. Een onbekende man bedreigde haar met een slagwapen en ging ervandoor met onder andere een bankpas en sieraden. Later bleek dat er geld opgenomen was bij banken aan de Buitenveer in Weesp en het Wilhelminaplein in Diemen.

In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt een reconstructie van de overval getoond en zullen beelden te zien zijn van de vermoedelijke dader. De uitzending is op dinsdag 7 maart om 20.30 uur op NPO 1.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen en mensen die meer weten over deze overval, contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot