Overvallenteam zoekt bestuurder vluchtauto overval Ankeveen

maandag 21 oktober 2013

Ankeveen - In het onderzoek naar de woningoverval op een echtpaar van 19 maart 2013 zijn er twee verdachten aangehouden. Het overvallenteam is onder andere nog op zoek naar de bestuurder van de vluchtauto.

Op dinsdagavond 19 maart werd een echtpaar in hun woning aan het Hollands Endovervallen. Door drie mannen werden ze bedreigd met een vuurwapen en na eenworsteling gingen de verdachten er met buit vandoor. Ze vluchtten per auto,bestuurd door een vierde man, richting Amsterdam.

Aanhoudingen

Op dinsdag 16 juli besteedde het opsporingsprogramma Opsporing Verzochtaandacht aan deze overval. Mede door deze uitzending werd op 23 juli een21-jarige man uit Amsterdam aangehouden en op 9 september een 20-jarige man,eveneens uit Amsterdam. De twee zitten in voorlopige hechtenis.

Chauffeur vluchtauto

Het onderzoek is nog in volle gang en richt zich nu op de chauffeur van devluchtauto. Uit onderzoek blijkt dat het gaat om een blanke man met kortlichtblond haar met een slank postuur. De man is opvallend lang, zo'n 1.97meter. Hij is rond de 30 jaar oud en droeg een trui met capuchon. Hij sprakduidelijk en goed Nederlands. De vluchtauto betrof een grijze Hyundai metkenteken 44-PX-PX

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze verdachte of overde woningoverval , wordt verzocht contact op te nemen met het overvallenteam via0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot