Vrouw (90) overvallen in haar woning

vrijdag 23 januari 2015

Loenen aan de Vecht - Op donderdag 22 januari was een 90-jarige vrouw uit Loenen aan de Vecht het slachtoffer van een woningoverval. Het slachtoffer raakte niet gewond en de dader ging er zonder buit vandoor.

Rond 18.45 uur werd er aangebeld bij de woning van hetslachtoffer aan de Prinses Beatrixweg. Toen zij de deur opende werd hetslachtoffer bedreigd door een onbekende man met een mes. Deze eiste haar geld.Er ontstond een worsteling tussen het slachtoffer en de overvaller. Wonderwelraakte het slachtoffer niet gewond en wist zij weg te vluchten via deachterdeur. De overvaller ging er zonder buit vandoor. Bij het slachtoffer werdongeveer twee weken geleden ook al ingebroken, de recherche heeft deze zaak inonderzoek.

Burgernet

De politie kreeg melding van deze overval en ging met meerdereeenheden ter plaatse. Agenten hebben de omgeving doorzocht en in samenwerkingmet de politiemeldkamer werd Burgernet ingezet. Ondanks meerdere reacties vanBurgernetdeelnemers werd de gezochte overvaller niet meer aangetroffen. Depolitie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Signalement

Het slachtoffer verklaarde dat de overvaller geheel gekleed wasin donkere kleding, ook droeg hij een bivakmuts. Hij was tussen de 1.75 en 1.80meter lang en sprak accentloos Nederlands.

Uw tip

Heeft u donderdag 22 januari rond 18.45 uur iets verdachtsgezien bij de woning aan de Prinses Beatrixlaan? Of heeft u enig idee wie deovervaller is? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniemmelden kan ook via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot