woningovervallers aangehouden

woensdag 18 oktober 2017

Maarssen - Vier woningovervallers zijn aangehouden in en rond een appartementencomplex aan de Schaepmanstraat.

In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 oktober kwam rond 03.15 uur een melding van een getuige dat er mogelijk een overval plaatsvond.  Meerdere agenten zijn naar de bewuste woning gereden en toen zij daar aankwamen sloegen vier mannen op de vlucht. Alle vier zijn aangehouden.  De verdachte zijn 31, 34 en 26 jaar oud en komen uit Amsterdam en omgeving.  De bewoners zijn opgevangen en nagekeken door ambulancepersoneel.  De vier verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Op de Hogendorpstraat heeft de politie een zwarte bus met blauwe kentekenplaten inbeslaggenomen.  De politie zoekt getuigen die meer weten over deze bus, bijvoorbeeld wanneer deze daar is geparkeerd en door wie. Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u voor de overval verdachte personen gezien rond de Schaepmanstraat, belt u dan naar het rechercheteam van de politie Stichtse Vecht, via 0900-8844.  Heeft u informatie en wilt u liever anoniem blijven, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot