Aanhouding schietincident Meidoornlaan Weesp

dinsdag 31 maart 2009

Donderdag 26 februari 2009 werd rond 18.00 uur in een woning in Almere een 29-jarige man uit Almere aangehouden die er van wordt verdacht zondag 22 februari bij de Meidoornflat in Weesp een aantal schoten te hebben gelost.

Een bewoonster meldde die zondagavond rond 22.30 uur dat ze knallen had gehoord. Onderzoek van de technische recherche wees uit dat er buiten de flat geschoten was. Een nader onderzoek werd ingesteld door de districtsrecherche Noord. Het spoor leidde al snel naar een 29-jarige man uit Almere. Hij kon donderdag door een arrestatieteam in de woning van een kennis worden aangehouden. Daarbij werden ook het gebruikte vuurwapen en een hoeveelheid munitie in beslag genomen. De man ging die zondag op bezoek bij een bewoner in de Meidoornflat en heeft zeer vermoedelijk niet gericht op iets of iemand geschoten. Wat zijn motief was, wordt onderzocht. De inwoner van Almere wordt vrijdagochtend 27 februari voorgeleid aan de Rechter-commissaris in Amsterdam. Hij wordt onder andere verdacht van het voorhanden hebben van een vuurwapen en munitie.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Loenersloot | 112 alarmeringen Loenersloot | Goedkoop Tanken in Loenersloot | Supermarkten in Loenersloot | Weerbericht Loenersloot